routebeschrijving

 

Beoordelingen:

2.27

GJ.H te ’s Gravendeel:
We hebben 2 weken genoten in Brossac. Volledig ingericht huisje met een grote tuin. Op loopafstand van het meertje. Ons 4 jarige dochtertje heeft zich prima vermaakt. Lekker spelen in de tuin, de speeltuin of op het strandje. Paar leuke uitjes gedaan in de omgeving. Genoten van een glas wijn op het terras onder de sterrenhemel.

H.v.d.E. te Helmond:
We hebben een hele fijne week gehad. Alles was ruim aanwezig in de keuken. Heel net huisje, royale tuin. Veel info aanwezig over de regio, vele tips en suggesties.

M.L. te Strijen:
Een prachtig huis wat sfeervol en praktisch is ingericht en veel privacy heeft door de omliggende tuin. De ligging van het huis is centraal in het park. Het park heeft een zwembad, een meer met zandstrand en diverse speeltuintjes, waarvan één met trampoline en springkussen. Voor elk wat wils dus! Supermarkt en andere winkels in het naastliggende dorp. Leuke uitstapjes (met kinderen) liggen ongeveer drie kwartier rijden van het park. Bijvoorbeeld: een kasteel met speurtocht, middeleeuwse dorpjes en de stad Bordeaux.

W.v.C. te Kruibeke, Belgie:
Bijzonder verzorgd verblijf in een aangenaam en rustig kader. Goed uitgeruste bungalow met alle modern comfort. Bijzonder ruim (circa 70m²), bijna het dubbele van wat je standaard in vakantieparken krijgt, zodat je ook op regenachtige dagen niet op elkaars lip hoeft te zitten.

R.G. te A.

Wat een geweldig huis hebben jullie! We genieten hier met volle teugen! Vrolijke vakantiegroeten uit Brossac! ☀️